Blog

Begin van mijn droombaan

begin van mijn droombaan

Vandaag sta ik aan het begin van mijn droombaan. Ik ben nu officieel zelfstandig ondernemer. Zelfstandig als VA. Ik krijg de laatste tijd vaak de vraag: wat is nu eigenlijk een VA?

VA staat voor Virtual Assistant. Een online-secretaresse zeg maar. Iemand die een ondernemer ondersteund. Iemand die bijvoorbeeld een uurtje per week de administratie inboekt, die zorgt dat de reis geboekt is, die de agenda in de gaten houdt, die de gesproken notulen van de vergadering uitwerkt.

Ik doe die taken die een ondernemer minder aantrekkelijk vind, maar die er wel bij horen. Door deze taken door mij te laten doen, kan hij / zij de tijd besteden aan datgene waar hij/zij energie van krijgt: het runnen van het bedrijf!

Je hoeft niet alles zelf te kunnen, je hoeft niet alles alleen te doen. Samen kunnen we er voor zorgen dat de ondernemer dat doet wat hij/zij leuk vindt: ondernemen. Mijn passie ligt bij het ondersteunen. Als ik kan zorgen dat je je geen zorgen meer hoeft te maken over papieren die in orde gemaakt moeten worden en jij energie krijgt van het ondernemen, ben ik helemaal tevreden!

Alleen is oke, samen is makkelijker.

begin van mijn droombaan